Debutem en competició!

Aquest cap de setmana, diferents equips dels Crancs debuten en competició. Trencaran el gel els sub-14. A més de tenir per primera vegada un equip d’aquesta categoria en competició, els nostres sub-14 debuten a casa contra el RC Sitges. El mateix dissabte, també serà el l’hora dels sub-18, que s’enfrontaran al Castelldefels RUC al seu camp. El sub-18 ja està consolidat a la categoria, però aquest any jugaran junt amb nois del Manresa i de l’Anoia, en lloc de fer-ho amb els Spartans de Granollers

I d’aquí passem al diumenge, on tornen les Cranques. Ja ha plogut molt des de que el primer equip de les Cranques va participar al primer torneig de rugby femení a Espanya junt amb el St.Boi i l’INEF a principis dels 80. D’aquella data a l’actual, la secció femenina dels Crancs, ha anat anant i venint, fins ara, que sembla i esperem, que es quedarà per sempre.

Des d’aquí volem transmetre tot el nostre suport i tota la nostra força, a les nostres jugadores i jugadors per tal d’afrontar aquesta nova temporada!

Us recordem que dissabte, també hi haurà entrenament de l’escola de rugby (de 10.30 a 12.30), on els nostres petits juguen, treballen i aprenen. A més el club, ha organitzat una butifarrada/barbacoa per tal de arrodonir la festa que suposa el debut dels nostres equips (x més info o confirmar assistència, 649510396 Quim). Us hi esperem a tots!!

Salut i rugby!

 

Sense respostes a "Debutem en competició!"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé