CRÒNIQUES DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA

CRÒNICA SUB-14
Dissabte al camp municipal del Manresa s enfrontaven Cat-central i BUC-UBAE Sub-14.
Des-de bon principi va ser un partit disputat de tu a tu, van ser els barcelonins els primers de fer una marca, pro la resposta de osonencs i manresans va ser inmadiata. Una primera part molt vistosa on es veia un joc a la mà ràpid i molt bonic, amb bons placatges per les dues bandes i lluita ferma als rucks ens deixava un marcador al descans de 19-19 reflexe d la igualtat q es veia al camp.
La mateixa tònica a la segona segona part, pro aquet cop era Cat-Central els primers a colpejar amb un marca transformada q posava ell marcador 26-19. Una falta de concentració dels locals permetia al BUC igualar el partit 26-26. A falta d dos minuts pel final, els visitants aconseguien la marca q els hi donava la victoria 26-31.
Un partit emocionant on els entrenadors dels dos equips van sortir molt satisfets amb l entrega, esperit d sacrifici i lluita dels seus jugadors. Al Cat-Central van jugar: Kevin, Favià, Dídac, Gibert, Guillem, Benyat, Jordi P., Segismont, Elvira, Abel, Magi, Marc, Lau, Diego, Faray, Izan, Marcel, Pau T., David i Pau G.

CRÒNICA SUB-18
Aquest dissabte els cadets es desplaçaven fins a Vilanova i la Geltrú per jugar el tercer partit de lliga. D’entrada, ja sabíem que era un equip similar al nostre.El partit va començar molt igualat per ambdues parts, tant en defensa com en atac. Errors dels vigatans van donar les tres marques als locals. A la segona part els crancs van sortir molt més concentrats i van aconseguir dues marques ràpidament, que va pujar els ànims de tots els jugadors. Però aquesta pressió no la van portar bé els de Vilanova que van començar a insultar, pegar, fins que tot plegat va acabar amb dues expulsions i una tangana monumental, on inclús espectadors van entrar al camp. El joc va continuar i els locals van ver dues marques més, deixant un resultat de 20 a 12.

CRÒNICA FEMENÍ:
Tercer partit de lliga de l’equip femení de rugby d’Osona s’ha disputat aquest diumenge contra Manresa i ha acabat amb un clar 45-5 a favor de les “cranques”. Partit igualat sobretot a la primera part, pero les baixes del Manresa han afavorit a les la plana on han pogut jugar més còmodement.
Alineació inicial: Gemma, Lia, Alba M., Bet, Emma, Barbara, Merion, Alba A., Gis, Blanca, Agnès, Uxue, Paula, Mar i Núria. Suplents: Joana, Anna, Cristina, Mireia, Marina.

CRÒNICA SENIOR MASCULÍ :
Dissabte els Crancs van encetar la lliga contra el Ripollès a casa. A l’inici els Osonencs, en principi superiors, van sortir molt nerviosos i tot i tenir durant molta part del temps la pilota en zona de perill rival no van saber anotar i va ser l’equip rival qui va encetar el marcador amb un cop de càstig transformat. En aquest moment els Crancs van despertar i van anotar una marca transformada, deixant un 7-3 al marcador. Els ripollencs es van acostar amb un altre cop de càstig. Amb un 7-6 els Crancs van reaccionar i van anotar dues marques mes que deixaven un resultat de 17-6 al descans. A la segona part els visitants, amb moltes baixes i sense canvis, van baixar el ritme del partit, aixo ho van aprofitar els locals que, obrint el camp i fent correr el rival, van distanciar-se en el marcador. Resultat final 56-19. Pels crancs van jugar: Fundi, Pere, Mauricio, Toni, Lopéz, Pou, Quico, Alberto, Raül, Tommi, Dani, Txec, Fregall, Monty i Pau. També Cuixes, Dinio, Ischam, Xevi, Miki, Espi, Rovira, Willow, Toll i Superdrinker

Sense respostes a "CRÒNIQUES DELS PARTITS DEL CAP DE SETMANA"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé