Partit de Vells 2017

Dissabte va ser un dia molt especial pels Crancs, pel retrobament amb antics companys, i un dia ple d’emocions, i aquest any encara més emotiu amb la sorpresa que hi havia preparada.
Desde feia dies el club es va posar en contacte amb la Maiè (una de les primeres Cranques), li varem explicar la intenció de tornar a juntar aquelles “noies” que 30 anys abans van formar l’equip femení dels Crancs, i es va posar a la feina.
Les Cranques sortien dels vestidors, i enfilant el camí del camp es varen trobar un passadís d’honor format per 12 de les “velles” que van poder venir al camp, i despré d’una petita xerrada es va disputar el partit Velles VS Xinxes.
La festa continuava amb un mini partit de rugby seven entre les Cranques de primer i de segon any.
Era el torn del masculí, vells i xinxes feien el seu escalfament, i instants després apareixia en Raul amb el seu vestit de torero, “El niño de la cojera” reclamava els dos xinxes que passarien a vells: en Jaume i en Súper. Indultat el segon, torejava el primer amb classe i mestratge davant les ovacions dels presents.
El partit va ser molt disputat, amb l’incorporació d’en Jaume a l’equip de vells i fins a 7 jugadors del cadet que passen a sènior, Bruno, Annas, Michael, Marcos, Enric, Abraham i Domo que van jugar amb xinxes fent que el partit fos molt igualat. Finalment van guanyar els Vells per poc, no sense alguna queixa dels xinxes que portaven un compte de punts diferents.
Tot va acabar amb una magnífica barbacoa enmig d’un ambient festiu, un d’aquells dies de club, dels que queden a la memòria dels assistents, i aquest any encara més gràcies a la incorporació de les “velles” bentornades!

 

18671129_1277958255636164_773811369487355672_n

Sense respostes a "Partit de Vells 2017"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé