Sub14: Catalunya Central – CR Carboners

Trepidant partit viscut a Manresa aquest dissabte, els alevins del Cat Central (Vic/Manresa) rebien els carboners de Terrassa un partit difícil, més si tenim en compte que disposaven de tant sols 13 jugadors. Els visitants però, van oferir dos jugadors seus perquè al menys fossin 15 contra 15,  gest que demostra una vegada més els valors d’aquest esport.
Els Crancs van fer una sortida explosiva, i al minut 10 ja aconseguien la primera marca transformada, els Terrassencs però, enseguida responien amb un altre no transformada 7-5 al marcador i començava un intercanvi de cops, els visitants tenien més possessió i tot i que els vigatans es van tornar a avançar, els carboners aconseguien 3 marques més i arribavem al descans amb un 14-22.
A la segona part els locals començaven a acusar el cansanci de no tenir canvis, ja no pujaven tots junts i fallaven en els placatges, els Carboners amb un 3 molt gran i fort dominaven el joc a base d’empenta però els del Cat Central tot i no tenir la possessió eren molt perillosos, els tres quarts entraven com punyals donant la resta i amb una jugada ràpida s’acostaven al marcador 21-22 només 1 punt de diferència i 15 minuts per davant. Finalment les forçes van fallar i el Terrassa va saber sentenciar el partit amb una nova marca que deixava el 21-27 final.
Bon partit dels Alevins que d’aquesta manera aconseguien 1 punt del bonus defensiu, agraïr també el fair play als amics de Terrassa.

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central - CR Carboners"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé