ORC Crancs – INEF Barcelona

Primera final de la temporada pels crancs que necessitaven la victoria contra els líders de la categoria que es mantenien imbatuts fins a l’arribada a la comarca.

Els ossos van imposar un fort ritme durants els primers minuts de la primera part però els crancs van saber estar a l’alçada i amb la motivació extra de que no es valia perdre si es volia mantenir les opcions de jugar a primera es van fer amos del partit.

I van començar a mostrar un joc seriós i ordenat que els va permetre acabar la primera meitat amb un clar 20 a 0. A la repressa es mantingué la dinàmica del primer temps i no fou fins els darrers instants del partit que l’Inef va poder marcar per partida doble deixant un clar marcador pels Crancs de 37 a 12.

Així doncs primer match-ball salvat pels crancs que la setmana vinent podrien tornar a primera catalana de forma merescuda.

Sense respostes a "ORC Crancs - INEF Barcelona"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé