Sub16: CEU – Catalunya Central/Granollers

Dissabte el Cat Central es desplaçava a Barcelona a jugar un amistós contra un jove equip del CEU, un partit que va ser la cara i la creu dels Crancs.
Molt enxufats des del primer moment van dominar clarament la primera part, sense perdre la concentració en cap moment sumaven varies marques amb relativa facilitat, la segona part però va ser completament diferent, un cop fets tots els canvis, els locals van passar a dominar clarament el partit, els osonencs no tenien la possessió i feien una defensa tova i sense ordre, els locals en canvi, apretaven i anaven sumant marques intentant atrapar els vigatans al marcador. Finalment l’avantatge aconseguit a la primera part va ser suficient, i els crancs van acabar imposant-se amb un 31-41 final, victòria agredolça per la diferencia d’imatge entre una part i l’altre.
IMG_9023

Sense respostes a "Sub16: CEU - Catalunya Central/Granollers"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé