Sub18: CEU – Catalunya Central/Granollers

Igual que els infantils, els Sub-18 jugaven partit amistós a Barcelona contra el CEU, si els primers van fer una sortida elèctrica, aquests va ser tot el contrari.
Els cadets van fer un escalfament molt més curt de l’habitual, sortien al terreny de joc sense la concentració necesaria per afrontar un partit i això es va notar des del començament, els locals molt més ficats en el partit van aprofitar aquests instants de desconcert i en pocs minuts van aconseguir plantar la pilota dues vegades a zona de marca, agafant així un avantatge inicial que passaria factura als Crancs. Un cop tots ficats en el partit, les forces es van igualar, intercanvi de cops entre els dos equips que atacaven i defensaven força bé el partit era molt igualat, tot i l’avantatge inicial ningú podia aventurar un resultat, els visitants empenyien més i amb bon joc arribaven moltes vegades a zona de marca, els locals però amb una defensa ben organitzada evitaven una vegada i un altre les marques osonenques. Els Crancs posaven una marxa més i posaven setge a la porteria rival però una vegada més s’estavellàven contra la defensa barcelonina a escasos metres de marca.
Finalment victòria pel CEU 27-17 en un molt bon partit dels Crancs que van pagar molt cara la falta de concentració en els primers minuts.
IMG_9025

Sense respostes a "Sub18: CEU - Catalunya Central/Granollers"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé