Sub18: Catalunya Central/Granollers – RC Cornellà

El partit va començar molt igualat, forts els dos equips en defensa costava que arribessin les marques, finalment era Cornellà el primer a colpejar, els Crancs però contestaven amb una marca de davantera. Els locals tot i tenir pilotes no trencaven la defensa, es va trobar a faltar el 10 titular i va mancar joc a l’obert. Les marques dels de cornellà van anar queient, tot i que la defensa local era treballada i parava els cops d’uns jugadors molt grossos i forts no era prou per aturar-los, el cansanci va fer la resta i va permetre que a la segona part fessin un parell de marques més deixant el resultat final de 7-51.

IMG_9311

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central/Granollers - RC Cornellà"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé