Femení: ORC Crancs – Quimics/Alella

El dia començava gris i amb molt fred, però això no feia decaure els nervis i les ganes de les cranques per jugar. L’emoció encara estava a flor de pell des del cap de setmana anterior després de guanyar a Terrassa, i es volia demostrar que no va ser un cop de sort sinó un resultat de la constància i lo aprés aquests últims mesos. I així va ser, amb un resultat final de 39-5 a favor de les d’Osona reflexava el bon joc de totes, des de mauls a línia de 5 lluitats fins al final, a jugades on participava tota la línia de tres quarts.
Es va treballar molt bé en defensa, i no va ser fàcil ja que les Químics-Alella no van abaixar mai els braços, amb placatges forts i amb jugadores ràpides que feien que les cranques haguessin de treballar de valent per poder avançar i no regalar cap metre.
El cap de setmana que ve toca un partit dur al camp de l’Hospitalet, on les cranques hauran de demostrar un cop més que poden guanyar si treballen juntes.
Des d’aquestes línies volem enviar el nostre condol i una forta abraçada al nostre company del sub-18 per la seva recent pèrdua.
Captura

Sense respostes a "Femení: ORC Crancs - Quimics/Alella"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé