Sub14: Catalunya Central – Spartans de Granollers

Bon partit el que es va veure dissabte a Vic entre el sub 14 de Catalunya Central i el Granollers. Ja de bon començament uns i altres van demostrar que venien amb ganes de passar-ho bé i un cop i un altre ambdós equips intentaven fer mal a la defensa contraria amb les seves armes. A la mitja part ja es va arribar amb un 10 a 14 que ho deixava tot obert per la segona.
La tònica va seguir igual, marca d’un costat i marca de l’altre fins a 5 min del final que els nois i noia locals aconseguien obrir un forat de 6 punts, però a dos minuts del final era el Granollers que amb una marca transformada es posava un punt per davant.
I aquí va sortir l’esperit dels campions, i en un últim esforç van aconseguir robar l’oval i en el contra-atac plantar la pilota a marca aconseguint 5 punts i una soferta victòria i desfermar l’alegria del nombrós públic que hi havia dissabte al camp de Vic.
Ara a seguir treballant i a peproper partit que serà dissabte que ve al camp del CEU.

 

IMG_0171

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central - Spartans de Granollers"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé