Sub16: Catalunya Central/Granollers – BUC

Infantils i cadets ens desplaçàvem fins a Granollers per jugar ambdós partits.
Els infantils iniciaven la jornada amb un amistós contra el buc. Aquesta temporada ja s havien vist les cares, però l‘equip que portava el buc era millor que l’anterior vegada.
Desde el primer minut els vigatans van marcar el seu ritme i a poc de començar assolien la primera marca. Però aquest cop, el buc molt més fort, anava perseguint nos en el marcador i cada cop que nosaltres anotàvem ells ens tornaven la rèplica, un interessant intercanvi de cops durant tota la primera part que afavoria els locals que marxaven amb ventatge al descans.
La segona part va seguir una tònica similar, a on els dos equips aprofitaven les seves ocasions, els molts canvis i una petita davallada en el joc dels locals feia que el Buc retallés distància al marcador tot i que no va ser suficient i els nois del Cat-Central s’emportaven la victòria per 31-25, una victòria agredolça ja que els jugadors van sortir decepcionats amb si mateixos pel mal joc executat en els darrers compassos del partit.

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central/Granollers - BUC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé