Sub18: Catalunya Central/Granollers – Sant Cugat B

Després del Sub16 arribava el torn del sub 18 que jugava l’últim partit de lliga contra el Sant Cugat B.
Des-de el primer moment es va veure que gaudiríem d’un partit molt igualat i molt treballat.
Els de Catalunya Central van sortit molt endollats i van ser els primers de fer la marca.
Les marques es van anar repertint a un cantó i a l’altre però costava arribar a les zones de marques, només els errors d’uns i altres permetien fer punts tot i la igualtat en el joc, els davanters visitants aprofitaven la seva grandària i aconseguien arribar al descans amb certa ventatge 10-17.
La segona part va ser al contrari, si es cert que la igualtat en joc continuava, ara eren els Crancs els que posaven una marxa més que els rivals, amb una bona defensa i atacs ràpids superaven als visitants plantant l’ovalada en dues ocasions per una dels Vallesans. Finalment, el major encert a pals del Sant Cugat els hi donava una ajustada victòria per 20 a 24.
Malgrat la derrota van acabar molt contents del bon partit i sobretot de la gran evolució d’aquest equip des-de principis de temporada fins ara.

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central/Granollers - Sant Cugat B"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé