Sub14: Catalunya Central – Esparreguera RC

Dissabte els alevins rebien els nois de L’Esparreguera, un dels equips més forts de la categoria, el partit es va haver de disputar a 13 per la manca de jugadors i al principi va ser molt disputat, al minut 15 de partit el marcador era de 12 a 12, els Crancs amb un joc molt fluid i força precís a la mà dominaven clarament a l’atac i tancaven els visitants a la seva 22 en moltes ocasions, però la falta de jugadors claus a l’equip feia que aquest domini en atac fos a l’inrevés en defensa.
Sense bons placadors, veien que cada cop que perdien la pilota, els visitants sortien per trencar la defensa amb facilitat i aconseguir cada vegada més marques, arribant al descans amb un 17-33.
La segona part va ser una calca de la primera, segurs en atac aconseguien fins a 38 punts, però la falta de defensors condemnaven els locals que veien com cada escapada era una nova marca. Resultat final 38-75

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central - Esparreguera RC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé