Escoleta: Trobada d’escoles a Vic

La baixa a última hora de l’escola del BUC i les previsions de pluja van fer trontollar la trobada d’escoles que s’havia de fer aquest dissabte a Vic, afortunadament però, el temps va aguantar i els companys de Manresa,

Torruella i Granollers no van fallar a la cita. Així a quarts d’onze ja escalfaven motors un centenar de nens i nenes, els entrenadors van anar completant els equips amb jugadors d’un i altre club i arribat el moment començaven els partits. Amb els sub6 fent jocs tots barrejats en un dels camps, les categories sub10 i sub12 van disputar 4 partits, mentre que els sub8 van poder disputar fins a 8 partits. En un ambient festiu i alegre els nens i nenes van poder demostrar tot el que han après durant la temporada mentre els pares i acompanyants van poder gaudir d’una barbacoa que s’havia organitzat.
Un cop acabada la trobada, tots els nens i nenes gaudien plegats del tercer temps, volem donar les gràcies als amics de Casa Tarradelles que es van voler sumar a la festa i van regalar un lot de fuets amb els que es van fer tots els entrepans dels assistents.

7af2c3b0-6b3e-4aad-8952-9a82801612c3

Sense respostes a "Escoleta: Trobada d'escoles a Vic"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé