ORC Crancs – CN Poble Nou

Aquest dissabte el Crancs van rebre la visita del Poble Nou a domicili. Aquest partir era el primer “mach ball” que tenien els Osonencs per salvar la categoria. Conscients de la importància del partit, els Crancs van sortir a totes i al primer minut anotaven la primera marca. Els primers 20 minuts seríen frenètics amb anotacions d’un i altre equip i el resultat en aquest moment era de 12 a 12. A partir d’aquí els visitants van imposar el seu millor joc i en els seguents 20 minuts van anotar 3 marques més, que deixaven un resultat de 15-33 al descans.

A la represa els locals eren conscients de la importància del partit i van dominar els primers 15 minuts d’aquest temps, acostant-se en el marcador i deixant al minut 15 un ajustat 29-33. Però una marca del Poble Nou va tornar a distanciar els Barcelonins. Els Crancs no van baixar mai els braços però es van veure superats pel seu rival. Resultat final 36-50.
La setmana vinent els Osonencs visiten el Terrassa, un dels equips de la part alta de la categoria, en la seva última oportunitat de salvar la categoria. Si guanyen seguiran l’any vinent a primera catalana.
Pels Crancs van jugar: Nautilus, Cuixes, Jaume, Toni, Lopez, Quico, Prieto, Diego, Abraham, Tommy, Anas, Xesc, Fregall, Alex i Pau, També Monty, Miki, Xevi, Hicham, Dofí, Ratafia, Mauricio, Dinnio, Willow, Toll i Superdrinker

Sense respostes a "ORC Crancs - CN Poble Nou"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé