Sub14: Catalunya Central – INEF Lleida

Dissabte els Sub-14 del Cat Central rebien la visita de l’Inef Lleida, un molt bon equip i molt treballat. Els osonencs, justos d’efectius havien de tirar del més petits incorporant a 2 Sub-12 per poguer completar l’alienació.

El partit començava amb domini visitant, els lleidatans amb bon joc a la mà i alguns jugadors molt corpulents es feien amb les primeres marques del partit amb certa facilitat, els crancs però, fidels al seu estil d’esperit de lluita fins al final, intentaven frenar els rivals i plantaven cara sense complexes tot i ser més petits físicament i sent conscients que sense canvis, la segona part es faria molt llarga.

Com ha passat altres vegades, els nostres alevins ataquen millor que no pas defensen, els errors en els placatges, i el desordre defensiu penalitzava molt als locals que veien com les marques lleidatanes anaven caient sense parar. Tirant d’èpica, els crancs avançaven línies i atacaven, amb molt bona continuïtat i un joc ràpid i precís aconseguien diverses marques fins arribar als 34 punts, molt lluny però dels 94 que aconseguirien els visitants.

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central - INEF Lleida"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé