Sub18: RC Banyoles- Catalunya Central/Granollers

Els cadets viatjaven en un dia plujós fins a Banyoles per jugar el primer partit de play off.

El partit començava sota una intensa pluja que no ens va deixar en cap moment i que marcava el ritme del partit.

Els de Banyoles, tot i que es presentaven amb moltes baixes, estaven molt ben plantats al camp i feien que els crancs, malgrat la superioritat numérica tinguessin grans problemes per trenar jugades. Els vigatans conscients de l’oportunitat que tenien, es llençaven a l’atac una vegada i un altre, però el joc era molt travat i no aconseguien trencar la linia defensiva fins al minut 25 de la primera part. A partir de la primera marca els crancs agafaven confiança i dominaven amb una important millora de joc que duraria els 10 min següents en els quals aconseguirien plantar dos cops més deixant un resultat de 0-19 al marcador.

A la segona part però, els visitants seguien amb la mateixa tònica de joc del principi, molts errors, moltes melés, poca intensitat, poc concentrats, això permetria als de Banyoles fer dues marques seguides i que s’acostessin perillosament al marcador. En un últim esforç, els crancs es tornaven a posar el mono de treball i es mostrarien fots en defensa, no deixant als locals acostar-se més a la zona de marca fent bona la renda de punts aconseguida a la primera part, els crancs sortien victoriosos amb un marcador final de 10-19.

Dediquem la victòria al nostre company Enric. FORÇA Enric!

 

e31e13c3-6727-4bdb-ad4f-c86ad80d8252

Sense respostes a "Sub18: RC Banyoles- Catalunya Central/Granollers"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé