CR Carboners de Terrassa – ORC Crancs

Aquest diumenge els Crancs van jugar contra el Terrassa, equip lider de la categoria i guanyador de la fase regular, a la Foixarda. Aques era el segon matx ball dels Osonencs per tal de salvar la categoria i els jugadors n’eren plenament conscients. Tot i les mil i una adversitats (no es va saber l’hora i el.lloc del partit fins el dia abans i, a més, va començar amb una hora de retart per culpa de l’àrbit) els osonencs van sortir amb un ritme molt alt, i eren ells els que encetaven el marcador amb un cop de càstig que va xutar entre pals l’obertura Osonenc. Tot i tenir jugadors de molta més envergadura, el Terrassa no aconseguia travessar la molt bona defensa osonenca. En aquest primer periode i va haver dues marques per cada equip, deixant al descans un ajustat 10-15 a favor dels Crancs.
A la represa el Terrassa, tot i millorar, no aconseguia acabar de trobar el seu joc, i els Osonencs, jugant amb el cap i el cor, seguien mantenint un marcador ajustat contra el lider de la categoria. Al final no es va poder culminar la proesa i el Terrassa aconseguia, tot demanant l’hora, guanyar el partit per un ajustat 31-29. Els Crancs aconsegueixen així un punt de bonus que, tot i deixarlos empatats a punts amb el 8è classificat, no els permet, en principi, salvar la categoria.

Sense respostes a "CR Carboners de Terrassa - ORC Crancs"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé