Sub16: Catalunya Central/Granollers – CR Carboners de Terrassa

Dissabte passat el sub 16 del Cat Central es jugava a Vic el seu pas a la final de la lliga.
Amb els deures fets i com a cap de sèrie jugaven com a locals i d’entrada amb cert favoritisme.
El partit començava sense pluja però si amb un camp molt enfangat i moll, això no va desmotivar gens als Crancs, que ja des-de bon començament demostraven que havien sortit a per el partit.
Bones jugades a la mà en atac i una defensa contundent feia que el marcador s’anés posant de cara a poc a poc, el Terrassa tot i ser un bon equip i un molt digne semifinalista no era capaç de frenar els atacs vigatans, i una darrera l’altre anaven arribant les marques.
Els nois i noies del Terrassa lluitaven cada pilota i cada jugada, inclús es van acostar en tres ocasions a la 22 local, però els joves crancs no estaven disposats a deixar-se sorprendre, amb una defensa contundent i ben posicionada es treien el perill de sobre i aprofitaven per sortir en velocitat i eixamplar el marcador.
El resultat final de 64-0 reflexa la superioritat dels vigatans, però volem felicitar als nois i noies del Terrassa per la lluita i empenta que van demostrar, un gran equip que en cap moment van abaixar els braços ni van donar mai el partit per perdut.
Ara a per la final contra el Martorell que es jugarà el proper cap de setmana a Manresa.

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central/Granollers – CR Carboners de Terrassa"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé