Sub16: Campions de lliga!!!

Per primer cop un dels equips base del club arribava a la final d’una de les lligues catalanes i ho feia per la porta gran. Invicte en lliga i amb tots els partits guanyats amb bonus els donava el títol de favorits, tot i que com sempre, els partits primer s’han de jugar.

A les 9:30 en punt començava la final, xiulet i pilota a l’aire, sortida del Martorell i recepció del 8 dels Crancs que sortia com una bala i posava la final de cara 7-0, l’inici del partit no podia ser millor.

El Martorell però, no era el convidat de pedra, es van posar les piles i amb un joc molt ordenat i una bona pressió en defensa van sorpendre als locals fent dues marques seguides aprofitant-se dels errors defensius locals. Això va fer esperonar als joves Crancs que posaven un parell de marxes més, augmentant l’agressivitat en defensa i millorant la continuïtat en atac aconseguien tornar-se a posar per davant en el marcador, després d’un ruck el centre manresà trencava molt bé la línia aconseguint el 12-10, el partit no es podia fer més interessant quan el Martorell tornava el cop i aconseguia 5 punts més que altre cop posava el partit coll amunt 12-15, la benzina dels visitants que fins ara havien plantat cara començava a esgotar-se, i els Crancs cada cop més crescuts aconseguien dues marques més que els permetria anar al descans amb un 22-15 a favor.

A la segona part les coses van canviar, els canvis van aconseguir assegurar millor les jugades estàtiques i també van donar més seguretat. A partir d’aquí ja va ser un monòleg dels Crancs que entraven una vegada i un altre trencant la línia fins a aconseguir el 58-15 final.

Amb el xiulet de l‘arbitre es va desfermar l’alegria dels joves jugadors que per primer cop guanyaven una lliga més que merescuda.

Felicitar també els nois i noies del Martorell per la gran temporada feta i pel fair play que van demostrar en tot moment.

Felicitats CAMPIONS!!!

IMG_0861

Sense respostes a "Sub16: Campions de lliga!!!"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé