Sub18: Catalunya Central/Granollers – CR Carboners de Terrassa

Els crancs es desplaçaven a Terrassa per competir per la 5ª i 6ª plaça de la lliga, l’últim cop que van jugar en aquest camp, els Carboners van passar per sobre en un partit que va deixar molt males sensacions, i aquest cop, els vigatans arribaven amb moltes ganes de revenja.

Els del Cat Central van sortir molt endollats, i potser degut a aquesta tensió, als 3 min els vallesans trobaven un forat i feien la primera marca 5-0, el Terrassa crescut per la primera marca apretava fort, però la defensa dels visitants es feia forta amb els recolzaments de les ales i el 15 fent inútils els intents locals. Els Crancs poc a poc es feien amb el control del partit, i al minut 17 una molt bona jugada de la línia permetia entrar pel centre de la defensa i capgirar el marcador 5-7, esperonats els vigatans tornarien a intentar-ho sense descans, i just a les acaballes de la primera part es plantaven en una molt bona jugada dels 3/4 davant la línia de marca a on el Terrassa aconseguia frenar-los, el 9 ràpidament treia la pilota del ruck obrint per un flanker que venia com una bala i posava el 5-12 amb el que arribaria el descans.

La segona part començava amb una nova marca, un dels pilars arribava a recolzar un dels ales, i s’escapava per plantar de nou, marca transformada i 5-19, tan sols 10 minuts després arribarien 7 punts més gràcies a un altre forat molt ben trobat per els visitants, que a pocs minuts del final acabarien de sentenciar el partit amb una nova marca del 15 que s’escapava per velocitat i feia el 5-31 final.

Es podria dir que van fer un partit gairebé perfecte, molt bones jugades a la mà i amb continuïtat, molta comunicació, pocs cops de càstig, gran cohesió de l‘equip, bones meles i touches.

Molt bones sensacions a l’acabament de la temporada.

Volem agraïr tota la feina al llarg de la temporada dels nostres entrenadors, Quim i Maribel, així com l’Elena i en Cristian dels nostres socis de Manresa i Granollers.

 

816ffa66-4bfc-429f-b123-68d29e4241c2

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central/Granollers - CR Carboners de Terrassa"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé