Sub14: Reus RC – Catalunya Central

Diumenge el sub14 del Cat Central es desplaçava fins a Reus per disputar el seu primer partit de lliga, ja des-de l’inici els jugadors tenien clar que volien marxar de Reus amb la victòria i començaven amb un ritme alt, tant de davantera com sobretot de tres quarts, el bon joc dels crancs es feia notar al marcador i aconseguien arribar al descans amb un còmode 5-31.
A la represa el Reus intentava escurçar la diferència aprofitant que la seva davantera era un pèl més grossa, els nois del Cat Central però aconseguien aturar-los tot i la dificultat. La velocitat i el bon joc a la mà dels jugadors vigatans van ser claus per augmentar el marcador fins a arribar al final del partit amb 15-55. Volem aprofitar per felicitar els jugadors i a tot el Reus pel debut.
1db3ac64-540d-41c2-8ee8-2af897fffc92

Sense respostes a "Sub14: Reus RC - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé