Sub18: Catalunya Central/Granollers – Quimics RC

Dissabte els nois del Cat Central rebien a Granollers als Químics en l’estrena de la lliga, igual que en la pretemporada els nois van sortir molt adormits i ja comença a ser la tònica dels últims partits. Els Químics en canvi, sortien a per totes i aprofitaven aquests moments d’incertesa per plantar fins a dos cops l’ovalada en zona de marca, mal començament pels locals que veien com el partit feia pujada, va ser quan van rebre la segona marca que van despertar. Els Químics volien més, però ara si, la bona defensa dels Crancs aturava totes les envestides dels barcelonins i aprofitaven qualsevol ocasió per llençar se al atac, va ser en una d’aquestes que aconseguien una marca i s’apropaven en el marcador tot i no transformar el xut a pals.
La segona part va seguir el mateix ritme, ràpid, fort i joc dur per ambdues bandes, una segona part molt igualada en el joc que no en el marcador, ja que els visitants sabien aprofitar millor les errades de comunicació dels locals fins a aconseguir el 5-35 final.
a5d00d0a-7ba6-4dc4-9fb4-4a496e5c82b4

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central/Granollers – Quimics RC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé