ORC Crancs – Garrotxa Banyoles

A la tercera va la vençuda, i els crancs s’han imposat per la mínima contra Garrotxa-Banyolesa a casa en un partit vibrant i emocionant fins a l’últim minut.  El partit començava amb un tu a tu on els osonencs deixaven clar que creien en les seves possibilitats de fer un bon partit i disputar la victòria el combinat gironí.  La primera part acabava en un 7 a 5 a favor dels crancs que frenaven la potent davantera olotina. A la represa els visitants han desplegar el seu millor joc posant-se  per davant del marcador però res estava escrit i els osonencs jugant ordenadament i conjuntat com un bloc potent i solidari han estat capaç d’aixecar el marcador fins el definitiu 21-20 que reforça la confiança pel proper partit contra INEF Lleida a fora de casa.

Pels crancs han jugat Nautilus, Jaume, Dachs, Toni, Quico, Dofí, Eñaut, Prieto, Wilow, Tommy, Alex, Fregall, Annas, Monty i Pau. També Abraham, Raul, Oriol, Diego, Ratafia i Dani.

Sense respostes a "ORC Crancs - Garrotxa Banyoles"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé