Femení: Cat Central – RC Hospitalet

El partit del femení va canviar de seu a última hora i es va disputar a Vic, hi havien molts aspectes que feien pensar que seria un partit difícil. Fred, pluja i un rival que com les Cranques havia guanyat els dos partits anteriors, i estaven a tan sols 1 punt per darrere en la classificació.
La primera part, la forta davantera de les barcelonines imposava el seu joc i aconseguien arribar al descans amb un 0-10 al marcador. La segona part en canvi, va ser dominada en tot moment per les noies del Cat Central, conservant la pilota i amb jugades llargues aconseguien plantar l’ovalada en dues ocasions però sense encert en el xut a pals. Així doncs un empat 10-10 que continua deixant les del Cat Central segones a la classificació 1 punt per sobre, i a només 3 punts de les primeres.

Sense respostes a "Femení: Cat Central – RC Hospitalet"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé