Sub16: Catalunya Central – RC Sitges B

Victòria molt lluitada la del sub 16 d’aquest passat dissabte a casa contra el Sitges B.
El partit es disputava a les 12 a Vic i després de dues derrotes severes, les ganes per trencar la mala ratxa eren evidents tant en els jugadors com els entrenadors, i havien preparat la setmana a consciència.
El partit però no podia començar de pitjor manera, i en 5 min els del Garraf feien dues marques no transformades que va fer despertar de cop als locals. A partir d’aquí les coses van canviar i els nostres es van posar les piles.
Molt més ordre en defensa feia que també tinguessin més pilotes en atac i les coses treballades començaven a donar fruits, poc abans del descans aconseguien la primera marca transformada. Ja a la segona part la dinàmica seguia, els del Sitges ho intentaven sense èxit gràcies a la bona defensa local i els atacs cada cop eren més a prop d’aconseguir l’objectiu i una escapada des-de la pròpia 22 feia pujar la segona marca sense transformació i més tard vindria la tercera que deixaria el definitiu 17 a 10 final que provocava la eufòria dels nois del Cat Central que aconseguien la victòria

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central - RC Sitges B"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé