Sub18: Catalunya Central/Granollers – CRUC

Diumenge els Sub-18 del CatCentral van fer un partit molt més igualat del que reflecteix el marcador, en una sortida elèctrica van sorprendre els jugadors del Cruc, van estar a punt de fer marca només començar, i tot i no aconseguir-ho van aprofitar la bona situació del cop de càstig per xutar a pals i posar el 3-0. Els del Baix Llobregat van despertar de seguida, i un moment després plantaven l’ovalada fent la primera marca.

El partit es va estabilitzar i cap dels dos equips tenia un domini clar, les ocasions s’anaven succeint a una banda i una altre amb una diferència clau, els visitants aprofitaven les seves, els Crancs en canvi, es planten amb certa facilitat a la 22 rival però els hi costa acabar les jugades i no materialitzen les ocasions.
La segona part començava amb 3-17 al marcador, i altre cop anades i vingudes a un camp i altre amb el mateix desenllaç, els visitants plantaven mentre els locals cometien errors no forçats a camp contrari, errors a touch i melè acabaven de condemnar els osonencs que perdien per 10-45. Un partit que es podia haver guanyat, sense treure mèrits als visitants, van ser els nostres els que el van perdre per errors propis. A seguir treballant i felicitar els jugadors del Cruc

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central/Granollers - CRUC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé