ORC Crancs – Carboners de Terrassa

Aquest dissabte els Crancs rebien per primera vegada la visita del Terrassa en el segon partit d’aquesta primer catalana.

Els visitants van sortir molt forts i l’equip local amb poques expectatives. Això va fer que  als pocs minuts de l’inici el Terrassa ja hagués anotat 3 marques, totes elles transformades, posant un 0-21 ja molt díficil de remuntar. A partir d’aquest moment els Crancs van despertar i va començar un joc de tu a tu, amb marques per un i altre equip. Un cop de càstig i una jugada aillada eren aprofitats pels locals per anotar dues marques i al descans el marcador reflexava un 35-12. A la segona part els locals no van abaixar els braços i van aconseguir 3 marques més, per una dels visitants, que no eren suficients per girar el resultat. Al final 24-42, un resultat que deixa als Osonencs a la cua de la classificació.
Pels Crancs van jugar: Nautilus, Totxo, Dachs, Toni, Uri, Jaume, Quico, Prieto, Willow, Tommy, Abraham, Yahoo, Lesbit, Carapapa i Miki. També Fundi, Raul i Superdrinker

Sense respostes a "ORC Crancs - Carboners de Terrassa"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé