RC Badalona – ORC Crancs

Els partits es poden comptar per victòries o per derrotes, però el més important és l’actitud. Els Crancs es desplaçaven a Badalona, diumenge al matí, per perdre el tercer partit. Tot i que l’actitud els deu primers minuts va ser molt bona, dues marques de l’equip local va desdibuixar de manera fulminant el joc dels osonencs. S’arribava a la mitja part amb un marcador de 14-0 i amb un ambient bastant escalfat, que havia provocat una expulsió per cadascun dels equips. A la represa els Taurons van continuar imposant el seu joc i ampliaven l’avantatge fins als 33-0. Als minuts finals els Crancs van aconseguir dues marques que només servien per maquillar el resultat final. 33-14. Amb aquestes tres derrotes als osonencs se’ls hi complica molt la permanenciència.

Sense respostes a "RC Badalona - ORC Crancs"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé