Sub18: Catalunya Central/Granollers – RC Hospitalet

En una primera part amb joc molt vistós per ambdós equips eren els locals els primers a colpejar, la línia local trencava la defensa amb facilitat i s’avançaven al marcador, els visitants però responien ràpidament. Els nois enrabiats per la ràpida resposta no es donaven per vençuts, posaven una marxa més i aconseguien posar-se per davant, però novament la marca era contestada amb un altre i arribarien al descans amb un 12-10 favorable que reflectia la igualtat en el joc.
La segona part va ser un partit completament diferent, els locals van acusar més el cansament, alguna mala decisió arbitral i una pica baralla, va provocar la desorganització i falta de concentració de la resta del partit, fet que van aprofitar els visitants per deixar un resultat final de 12 a 20.

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central/Granollers – RC Hospitalet"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé