Sub16: Martorell/Carboners – Catalunya Central

El sub 16 segueix amb pas ferm el seu debut a la segona catalana.
Aquesta vegada el guió va ser diferent però el final similar a la jornada anterior.
Amb un inici de partit trepidant els joves crancs van sortir a pel partit d’entrada. Amb una defensa que deixava pocs espais i un atac elèctric, feia que s’arribés a la mitja part amb un resultat a favor de 14 a 47.
A la segona part tot es va capgirar. Els canvis de l’equip del Martorell/Carboners van fer esperonar al del Vallès Occidental, mentre que els canvis a l’equip de Catalunya Central van desorganitzar una mica l’equip.
Això va esperonar els locals que van posar setge a la marca visitant. Una marca rere l’altre feia que s’anessin acostant al marcador fins a posar-se a tan sols 5 punts, però això no va fer que els nostres abaixessin el cap i després de molt suar, van ser els visitants els que arribaven a la marca local.
A partir d’aquí uns minuts de patiment, una marca més per cada equip i xiulet final de l’àrbitre que donava una nova i soferta victòria als joves Crancs per 50 a 59.

Sense respostes a "Sub16: Martorell/Carboners - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé