Sub14: Catalunya Central – Cervelló RC

Dissabte el Sub14 del CatCentral jugava a Vic contra el Cervelló, un rival complicat ja que en el primer partit els de casa havien perdut. Els petits Crancs, nerviosos, parlaven de la mida d’alguns jugadors visitants que semblaven més corpulents, això sumat al record del primer partit i les ganes de demostrar al seu públic que eren un equip sòlid, va esperonar els locals que van sortir a buscar el partit des-de el primer minut.
Un inici trepidant dels Vigatans feia que en cinc minuts obrissin el marcador, els Cérvols amb bon joc intentaven reaccionar, però la millora en defensa de les nenes i nens del CatCentral es feia notar, la solidesa defensiva els hi donava ales per continuar posant setge a la marca rival aconseguint 5 marques seguides, els visitants però, responien amb una bona jugada i aconseguien fer la seva abans del descans, 26-7 i temps per corregir errors.
A la segona part els Cérvols van demostrar que no estaven disposats a donar-se per perduts, van sortir forts i es van fer amb el domini del partit durant uns minuts, l’empenta dels de  Clubderugby Cervello els va propiciar una nova marca transformada deixant clar que podien perdre però no sense lluitar i que farien suar als locals si volien mantenir la avantatge. Les noies i nois del CatCentral reaccionar, i potser el punt mes d’experiència o l’alè de trobar-se a casa va fer que tornessin a imposar el seu ritme, aconseguint allunyar-se al marcador per deixar un resultat final de 63-14, que manté el CatCentral en la segona posició de la taula.
Agrair el bon partit a les nenes i nens del Club de Rugby Cervelló

Sense respostes a "Sub14: Catalunya Central - Cervelló RC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé