Sub16: Catalunya Central – RC Tarragona

Primera derrota del sub 16 a segona catalana.
Després de dues victòries tocava jugar a Vic contra un Tarragona totalment desconegut.
Els nois semblaven concentrats ja des de l’escalfament i així ho feien evident després del xiulet inicial de l’àrbitre.
Els locals sortien en tromba i en pocs minuts aconseguien la primera marca sense transformar. Els tarragonins però no havien vingut a Vic a fer de comparsa, i amb una davantera amb molt de pes començaven a fer patir als osonencs.
Tot i una bona millora en defensa respecte a els últims partits als joves jugadors els era molt difícil parar les internades locals i algun cop per davantera i d’altres per 3 quarts els visitants aconseguien fins a 4 marques abans d’arribar al descans amb un resultat de 10 a 27.
A la segona part tot i els canvis tot va seguir força igual, el Tarragona amb bones internades feia patir la defensa del Cat Central que seguia lluitant per escurçar el resultat tot i que els atacs no acabaven de rutllar com en els últims partits.
Resultat final de 17 a 35.
fc41742b-ef95-458d-b3b2-837487934d31

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central - RC Tarragona"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé