Sub14: Martorell RC – Catalunya Central

Dissabte les noies i nois del CatCentral es desplaçaven fins a Martorell per jugar contra els Carboners-Martorell després d’una setmana sense lliga, amb la intenció de mantenir-se invictes.
Des-de l’inici es va veure que seria un partit complicat, ja que al minut 5 els Carboners feia la seva primera marca graciés a la seva davantera més grossa. Però això lluny de desanimar als jugadors feia que tinguessin més ganes de guanyar i ràpidament responien amb una marca per igualar el matx. El partit va ser igualat fins al final on els nois i noies del catcentral tenien feina per parar la seva davantera , però gràcies a l’esforç en defensa i la velocitat en atac van aconseguir deixar un resultat favorable de 27-32. La unió de Crancs, Manresa Rugby Club ANOIA RUGBY CLUB i Esparreguera Rugby continua donant fruits.
Una forta abraçada a en Mario que va acabar lesionat.

Sense respostes a "Sub14: Martorell RC - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé