Sub16: Torroella RC – Catalunya Central

Els infantils es desplaçaven aquest diumenge fins a Torroella a disputar un partit que ja sabien que seria molt difícil. Els Crancs van sortir amb molta empenta i es van llençar a l’atac amb la intenció de sorprendre el rival i colpejar primer per tenir opcions al partit, i ho van aconseguir, en el minut dos aconseguien una marca transformada 0-7 i a continuar atacant. Els locals endreçaven línies i ara si, amb una forta defensa i ben col·locada aturaven les ofensives visitants, durant uns minuts les noies i nois del CatCentral posaven setge a la marca rival però els gironins recolzats en la defensa anaven pressionant i els feien recular. Els visitants eren tot cor i ambició, els locals ben ordenats anaven guanyant metres i agafaven la iniciativa en el joc i aprofitaven els errors defensius dels osonencs per anotar una marca rere l’altre fins a posat el 39-7 al descans.
A la segona part els Crancs van posar ordre a la defensa fins al moment molt fluixa, el partit va canviar, una segona part molt igualada amb intercanvi de cops que no va ser suficient per aconseguir remuntar, 49-14 i final del partit.

Sense respostes a "Sub16: Torroella RC - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé