Sub18: Catalunya Central – Badalona RC

El  Sub-18 del CatCentral jugava com a locals a Granollers i s’enfrontaven al Badalona, un equip fort amb el qual ja havien jugat aquest any amb derrota pels osonencs. Els Crancs tenien moltes baixes, i això feia que haguessin de jugar tot el partit amb només 14 jugadors, així i tot no van abaixar el cap i van sortir amb ganes i molta empenta, els visitants conscients que era qüestió de temps que les forces s’esgotessin aguantaven les envestides locals amb una defensa molt ben organitzada, i buscaven el forat cada cop que recuperaven la pilota. Així els Badalonins aconseguien anar sumant de mica en mica, els del CatCentral intentant no descuidar la defensa aprofitaven la millor arma que tenien, les touchs
 a on el número de jugador està igualat, dominant en aquest aspecte aconseguien guanyar la pilota i llençar atacs amb la línia de 3/4 que portava la pilota d’una banda a l’altre amb certa facilitat, però el desgast i la bona organització dels visitants feia que no arribessin els punts. Molt bon partit per ambdós equips tot i la derrota 5-38.

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central – Badalona RC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé