Sub16: Catalunya Central – BUC

Derrota amb regust de victòria la del passat dissabte del sub16 del Cat Central.

Després de dues derrotes consecutives tocava enfrontar-se al líder i ho fèiem a Vic.
El BUC Rugby es presentava amb una cartilla que feia goig, ja que venia de guanyar tots els partits disputats fins ara i tots amb bonus. Això feia presagiar un partit molt difícil, però com sol ser habitual, aquests són els partits que més agraden jugar als joves crancs i ja abans de començar la concentració era màxima.
Ja des de bon principi es va demostrar que ni un ni l’altre equip havien vingut a passejar-se, i ambdós intentaven trencar línies rivals en atac i ambdós aturaven els atacs contraris amb bons placatges i unes defenses molt ordenades.
Cap al minut 10 els barcelonins obrien el marcador amb la primera marca, en les jugades següents foren els locals els que van estar a punt en diverses ocasions de puntuar, però petits errors en l’últim moment ho impedien.
Finalment després de vàries marques s’arribava al descans amb un 14 a 24 que donava una petita avantatja als visitants, però res decidit.
A la segona part novament els locals sortien amb l’empenta que calia i a poc a poc anirien reduint la diferència fins a arribar a l’últim minut amb un 28 a 29 en contra i un cop de càstig a favor a l’alçada de la línia de 10 del camp visitant.
La decisió era arriscada, però l’intent de xutar a pals haguera pogut donar el partit als del Cat Central en l’últim sospir.
El xut no va entrar, però tot i la derrota les sensacions van ser molt bones.
Ara a seguir amb la dinàmica els pròxims partits i a veure si tornen les victòries.
960604a5-c433-4022-8abb-67246ffc9bfe

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central - BUC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé