Sub16: RC Badalona – Catalunya Central

Partit vibrant el que es va viure dissabte passat al camp del Rugby Club Badalona.
Els joves del Cat Central es desplaçaven per enfrontar-se a un equip que fins ara havia fet resultats molt similars i rival directe en la classificació. El partit va començar amb uns locals molt endollats i uns visitants que encara tenien el cap en el carnestoltes, ja que en 10 minuts el marcador era de 14 a 0 pels Badalonins. Però a partir d’aquí els Crancs es van despertar i van començar a jugar. Amb un joc dinàmic, bones fases tant de davantera com de 3/4 i una defensa eficient anaven escurçant el marcador fins a posar-se per davant abans del descans per 14 a 22, resultat que arrodonien els del Maresme a l’últim moment amb un 19 a 22 poc abans de sonar el xiulet. Mitjà part, algunes correccions i els canvis aquest cop sí que van funcionar, els 5 jugadors que van entrar de refresc encara van millorar el vist a la primera part. Una defensa més agressiva, i un atac encara més elèctric posava setge als badalonins que a més, amb dues expulsions no van tenir opcions de lluitar pel partit. Resultat final de 26 a 53 que encara dona opcions per entrar al play off.

Sense respostes a "Sub16: RC Badalona - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé