Sub18: Catalunya Central – CEU

Dissabte cadets del CatCentral jugaven com a locals a Granollers un altre cop amb pocs jugadors, a on la tònica continua sent la mateixa dels darrers partits, tot i que individualment els nois fan un gran joc, com a equip no acaben de rotllar.
El partit va començar amb dues marques molt seguides del CEU per la banda, un canvi de jugadors va aconseguir frenar aquesta envestida inicial fent que els hi fos més difícil arribar a marca i poder començar a desplegar el joc local. Jugades individuals permetien que els Crancs arribessin prop de la seva zona de marca, però per errors no forçats acabaven perdent la pilota, i els barcelonins aprofitaven el contraatac per tornar a marcar, arribant a la mitja part amb un resultat de 0 a 28.
La segona part va ser molt similar, els Osonencs no tenen quasi pilotes i es veien forçats a passar la resta de partit defensant, cosa que provocava molta fatiga física i mental, els darrers 25 minuts de partit els Crancs quedaven amb 14 jugadors fent del tot impossible acostar-se a la marca rival.
Resultat final 0 a 61, tot i el resultat l’actitud dels jugadors va ser molt bona. Felicitar los per aquest esforç i a seguir lluitant.

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central - CEU"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé