Sub16: Catalunya Central – RC Granollers

Partit d’infart el del passat dissabte del sub16.
Els del Cat Central jugaven com a locals a Manresa contra els amics de Granollers, amb alguns companys amb qui l’any passat compartien vestidor, i ambdós equips amb uns números molt similars fins ara es jugaven les opcions d’optar a jugar el play off pel títol.
Els de casa sortien endollats i colpejaven primer, dues marques transformades en els primers minuts semblaven presagiar un partit fàcil, i més després que els de Granollers ignorassin el marcador, els tornaven la moneda amb una altra marca i així un cop i un altre fins a arribar a la mitja part.
La segona començava igual, els joves crancs ignoraven novament el marcador, però a partir d’aquí tot va canviar i tres marques seguides transformades posaven als del Vallès per davant en el marcador i ara eren els visitants que responien cada marca dels locals i així s’arribava al minut 79 amb un 43 a 47 a falta de pocs segons i amb un cop de càstig a favor pels nostres.
Xut a touC-H, i a partir d’aquí el tot o res, després d’un parell de fases de davantera obrien la pilota als 3/4 i el primer centre sentenciava el partit en l’últim sospir i just abans del xiulet de l‘arbit que desfermava l’eufòria i que ho deixa tot pendent de l’últim partit que jugaran a Girona pendent també del que passi en altres camps. Gran victòria 48-47 dels nostres infantils
IMG_4382

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central – RC Granollers"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé