Sub16: GEIEG – Catalunya Central

Els sub 16 del Cat Central es desplaçaven a Girona per jugar l’últim partit de lliga regular i ho feien amb opcions d’aconseguir jugar el play-off al títol, però això només passava per una victòria amb bonus i una derrota del Tarragona.
Els joves crancs tenien clar l’objectiu i ja des de el primer minut es veia que havien anat a Girona a fer la seva feina i des de el xut inicial la concentració fou màxima en atac i en defensa.
20 min dels millors que s’han jugat fins ara feia que el Girona no tingués cap opció i en canvi els nois del Cat Central aconseguien una marca rere l’altre agafant distància en el marcador.
Ja a les acaballes de la primera part una badada defensiva va fer que el. Girona aconseguís una marca, però el partit semblava sentenciat amb un 7 a 56 a la mitja part.
A la segona part però les coses van canviar.
El Geieg va sortir a buscar marques i cert relaxament dels visitants va fer que el marcador es maquilles acabant el partit amb un 29 a 71 final.
Tot quedava en mans del BUC que s’havia d’imposar al Tarragona, però no va poder ser.
El Tarragona guanyava per tan sols 4 punts a casa dels barcelonins i deixava als nostres fora del play-off en la primera vegada a l’història que jugàvem en aquesta categoria.
Només resta felicitar als joves jugadors per l’evolució, l’empenta i el futur que tenen per davant.
IMG_4414

Sense respostes a "Sub16: GEIEG - Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé