Sub16: Santboiana RC – Catalunya Central

Derrota contundent del sub 16 en l’amistós d’ahir a Sant Boi.
Els joves Crancs es desplaçaven a Sant Boi per disputar un amistós contra un dels millors equips del país i posar a prova les seves forces.
La manca d’alguns efectius per diferents motius va fer que la davantera del Cat Central estigues força minvada i des-de bon començament es va veure que això passaria factura, les melés eren molt difícils de guanyar i a les touches més de el mateix.
Els nostres no disposaven de pilotes i els del Baix Llobregat amb pilotes clares per la davantera i uns tres quarts molt hàbils trencaven les línies dels crancs un cop i un altre fins a arribar al 52 a 0 a la mitja part.
A la segona les coses van canviar, els locals van fer forces canvis que van igualar les forces. Les melés eren més disputades i per fi es tenien pilotes com per poder jugar i en defensa també es va començar a placar i aturar els atacs rivals.
Resultat final de 67 a 5 que demostra que s’ha de seguir treballant i aprenent.

Sense respostes a "Sub16: Santboiana RC – Catalunya Central"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé