Sub18: Catalunya Central – RC Sant Cugat

Una setmana més el partit estava marcat per la falta de jugadors, aquest cop però, solucionat amb l’ajuda de jugadors infantils.
El Sant Cugat també arribava amb els jugadors justos per poder jugar, però desde el minut 1, ja es va veure que l’equip visitant era molt fort, amb més tècnica i més cohesionat.
Els del Catalunya central que cada cop juguen millor, van desplegar una defensa forta que aturava les envestides dels vallesans, van dominar les melés amb claredat i amb un joc dinàmic es plantaven a prop de la marca rival amb certa facilitat tot i que les ocasions no eren transformades per petits errors en el moment clau. Els vallesans per la seva banda, aprofitaven la seva millor arma, amb bon joc amb el peu buscaven l’esquena dels locals i així aconseguien vàries marques fins a arribar al 0-37 final. Bon partit dels Crancs tot i la derrota.

f5eeef57-2c13-402a-b0ce-ccef1745239a

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central - RC Sant Cugat"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé