Megatrobada d’escoles de rugby 2019

El diumenge 12 de maig estava marcat com una data assenyalada, especial, i així ha estat, amb 23 clubs catalans i els Bocs de Mallorca assistint a Vic per celebrar-hi la Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya.
Aquest esdeveniment ha trencat els registres de l’any passat amb un total de 1.100 jugadors i jugadores (100 més que la passada edició també celebrada a Vic) que han posat color a un matí espectacular.
Més de 90 equips de les categories S6, S8, S10 i S12 s’han repartit entre els espais camps habilitats a les instal·lacions del camp de l’Osona Rugby Club, que de 10h a 13.30h han bullit amb els partits dirigits pels 30 àrbitres que s’han desplaçat fins la capital de la comarca d’Osona.
Un any més, doncs, Vic ha estat l’epicentre del rugby de formació català amb una Trobada d’Escoles de Rugby de Catalunya que treu múscul amb el futur de l’ovalada de casa nostra.

IMG-20190618-WA0001

Sense respostes a "Megatrobada d'escoles de rugby 2019"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé