Sub18: Catalunya Central – CEU

Aquest diumenge els sub18 del CatCentral s’enfrontaven al CEU.
El partit començava amb molt ritme i es va poder gaudir de molt bon joc per ambdós equips, els Crancs continuen fent un gran treball de touche, d’aquí va sortir la primera marca dels locals, els barcelonins però, amb una davantera més pesant van posar moltes dificultats en la melé.
Tot i que el CEU va ser superior en tot moment, i s’enduia el matx per 19-66 vam poder gaudir de molt bones jugades, bona continuïtat i un ritme molt bo per un partit de pretemporada. Els tècnics de Crancs i Manresa acabaven molt satisfets de la gran millora en placatge i treball defensiu, així com en l’actitud dels jugadors.
Cal destacar també, el debut de tres nois nous que van jugar francament bé.
Agrair als companys del CEU Rugby – Club Esportiu Universitari la visita.
A continuació podeu veure la primera part del partit:

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central – CEU"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé