Sub16: Catalunya Central – Fènix de Saragossa

El passat dissabte dia 5 començava la primera fase de la lliga i el sub 16 ho feia a Manresa contra un Fènix de Saragossa totalment desconegut.

Després de dues derrotes clares a la pretemporada els nois i noies locals sortien al camp amb molta empenta i ganes de millorar i lluitar pel partit, ja des de el primer minut demostraven que vendrien la pell cara.

Tot i que el aragonesos dominaven, els nostres demostraven que la feina començava a donar fruits, amb bons placatges, una bona defensa i una millora en l’atac aconseguien arribar a la mitja part amb opcions d’aconseguir una victòria que feia pocs dies es veia molt llunyana.

A la segona part però el Fènix va posar una marxa més i entre els canvis, un parell d’errors no forçats i el cansament va fer que els visitants es distanciessin en el marcador i no deixessin opció a la remuntada.

Resultat final de 19-45, que tot i la derrota demostra que s’està en el bon camí i que la primera victòria està cada cop més a prop.

a31549bf-39d0-47f4-ac7e-1c41a7e6b369

Sense respostes a "Sub16: Catalunya Central – Fènix de Saragossa"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé