Sub18: Catalunya Central – Fènix de Saragossa

Començava la lliga com a local a Manresa, i ho feien contra Universitat de Saragossa un equip nou a la categoria al qual no ens havíem enfrontat mai abans.

Des del minut 1 la superioritat de l’equip visitant va ser aclaparadora, bon joc a la mà, moviments ràpids en les passades, grans jugades i una molt bona defensa que ens superaven en totes les situacions de joc.

Els de Catalunya central que anaven molt justos de jugadors i que van perdre ben aviat un jugador per lesió intentaven parar les envestides de l’equip contrari i en els últims 15 minuts de joc els locals van despertar, van mostrar molt millor joc i una actitud molt més agressiva, massa tard però per donar la volta al marcador 0-78.

09fe18b3-54fb-4e5c-9db1-7334312fe5db

Sense respostes a "Sub18: Catalunya Central – Fènix de Saragossa"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé