ORC Crancs – Esparraguera RC

Aquest dissabte els Crancs iniciaven la lliga a domicili contra l’Esparraguera. Els Osonencs que, després del descens de l’any passat, es presenten com un dels equips forts de la categoria, no van tardar a inaugurar el marcador, i tot i que no van oferir la seva millor versió de joc, van arribar a la mitja part amb un resultat de 19 a 5, gràcies a 3 marques, dues d’elles transformades.
A la represa el cansament es va començar a notar i això va afavorir als locals que, amb una banqueta molt més amplia i amb molta qualitat, van aconseguir 6 marques més, per només dues dels visitants, deixant un marcador de 55 a 15 clarament favorable als Crancs. Tot i aquest resultat el joc deixa clar que encara queda molt per treballar.
Donar les gràcies als companys del ANOIA RUGBY CLUB i Esparreguera Rugby!

 

 

Sense respostes a "ORC Crancs - Esparraguera RC"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé