Femení: CatCentral – Shamrock Rugby Club

Les noies del CatCentral rebien aquest dissabte a Vic a les companyes del Shamrock Rugby Club, en un inici de lliga marcat per les absències i les lesions que encara arrosseguen de la temporada passada, les Cranques tot i formar equip amb les amigues del Rugby Femení Manresa i Garrotxa RC Femení només van aconseguir 13 jugadores per aquest partit. Amb aquesta clara inferioritat i davant un rival que inclús disposava d’una banqueta gran, les locals no van poder lluitar pel partit i van caure derrotades amb contundència, tot i així les noies van fer un molt bon partit, i un cop més ens van fer sentir molt orgullosos veient com lluitaven sense descans, demostrant una vegada més el seu esperit de sacrifici i caràcter lluitador al qual ens tenen acostumades.
Volem donar les gràcies a les companyes del Shamrock Rugby Club per haver vingut.
IMG_7067

Sense respostes a "Femení: CatCentral – Shamrock Rugby Club"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé