ORC Crancs – INEF Barcelona

Aquest dissabte els Crancs rebien la visita de l’Inef, un partit a priori molt ajustat.
Els visitants van sortir molt forts i els Osonencs, una mica desordenats, veien com els barcelonins feien dues marques transformades més aviat per errors propis en defensa. Els Crancs van començar a pressionar de valent aconseguint una marca i posant setge a la zona de marca rival, lluitaven una vegada i un altre a la 22 visitant sense premi però. Ja es veia venir l’empat quan un nou error dels vigatans era aprofitat pels visitants per establir el 7-21 amb el que arribarien al descans.
A la represa la millora en el joc local es feia notar i per fí es reflectia al marcador, els Crancs apretaven i aconseguien dues marques, el millor encert a pals dels barcelonins els permetia conservar una petita avantatge de 2 punts que van saber defensar bé fins al xiulet final, 17-21 en un partit que tot i la remuntada deixava un gust agredolç als Osonencs.

Sense respostes a "ORC Crancs - INEF Barcelona"


    Tens alguna cosa a dir?

    Una mica d'html està bé